Onze mensen
Uitgelicht

Home » Onze mensen » Leiderschapstrajecten

Leiderschapstrajecten

Naast het aantrekken van goede medewerkers, investeert Wit-Gele Kruis Limburg al geruime tijd in de zoektocht naar én de ontwikkeling van goed leiderschap.

Zo werd in 2014 gestart met het traject Oriëntatie op Leiderschap. Dat is een traject van zeven dagen om te kijken of je affiniteit hebt voor leiderschap. De volgende fase is het Lio (Leidinggevende In Opleiding)-traject wat de laatste stap is om door te groeien tot een volwaardige leidinggevende. Dit duurt gemiddeld een jaar en stoomt je via verschillende opleidingen en stages klaar voor het leiderschap.

Maar daar stopt het niet, want ook als leidinggevende kan je blijven doorgroeien en jezelf ontwikkelen. Alle leidinggevenden met meer dan 2 jaar ervaring in een dergelijke functie, kunnen zich via twee verschillende trajecten (Persoonlijk Ontwikkelingstraject en Modulair Traject Leiderschap) ontplooien. Die opleidingen focussen zich op persoonlijke ontwikkelingsdoelen en uitdagingen m.b.t. leiderschap.

Laat het duidelijk zijn dat je binnen het Wit-Gele Kruis alle mogelijkheden krijgt om door te groeien op je eigen tempo en vaardigheden.